Uključite se u akciju: Kolega, prevoznik nas treba

Poštovana ekipo,

Kao stranica koja dugi niz godina prati i podržava rad velikog broja preduzeća koja se bave transportom, obraćamo vam se sa sledećom ni malo lijepom pričom.

Naime, jučer smo objavili objavu gdje je kolega obavijestio sve ostale, kako je teretno vozilo bh. registarskih tablica nadomak Welsa na autoputu ostalo u defektu nakon što su u vožnji popucali brezoni na pogonskom točku te isti sa vozila pospadali. Tog istog jutra, je kolega ujedno i prevoznik platio kaznu od 1600,00 € zatim ponovo kaznu nakon nesreće od 300,00 €.

Pomno smo pratili situaciju te smo istu noć uz pomoć prijatelja stranice obezbijedili mu hranu i sve potrebno jer je ostao bez poslednje marke.

Asistencija koja ga je uklonila sa autoputa ima potraživanja za učinjene usluge od 1700,00 € koje nije u mogućnosti da isplati. Situaciju pogoršava činjenica koja kaže da se svaki dan čekanja obračunava od strane asistencije koja je izašla na intervenciju.

Obzirom da smo mi stranica koja je podržala mnoge, odlučili smo pomoći ovoj mladoj osobi kako ne bi dovela u pitanje svoju imovinu i posao kojim hrani porodicu.

Svi koji žele izvršiti određene uplate mogu na način da se jave nama privatno na Facebook stranicu gdje će dobiti broj računa i podatke.

Podatke osobe kao i broj računa ne bismo htjeli objaviti javno kako bi sačuvali integritet ovog mladog čovjeka koji se na ovaj način bori za koru hljeba.

Povezane objave

KOMENTARI

ODGOVORITE

Molimo unesite Vaš komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime

PODIJELI

ZADNJE VIJESTI