SVI SMO MI ELVEDIN AHMETOVIĆ: Edo Slad, tržni centar Etna i frizerski salon A&A se uključili u akciju

Naime, prije otprilike mjesec dana u Slovačkoj naš kolega Elvedin Ahmetović iz Stjepan Polja nas je napustio u saobraćajnoj nesreći o kojoj su pisali svi svjetski mediji.

Zajedničkim snagama, teretnjacisrebrenik & teretnjaci.ba su krenuli u akciju koja je pokazala veliki odziv i kolegijalnost koja vraća nadu u naše zanimanje. Inače akcija je neophodna bila iz više razloga a prvi i osnovni jeste, taj da je iza kolege Elvedina ostala supruga i bolesna kćerka Medina.

U sklopu ove akcije, nastojimo prikupiti sredstva kako bi pomogli Medini i njenoj porodici kako bi prebrodili ovaj težak period.

Ova nesebična inicijativa privukla je podršku tri lokalne firme, Edo Slad, Etna tržni centar i A&A frizerski salon u vlasništvu Rijada Mehanivića iz Stjepan Polja. U ovoj akciji njihova podrška dodatno je osnažila zajednički cilj pomoći Elvedinu i njegovoj obitelji.

Njihova humanitarna akcija i situacija postala je inspiracija i poticaj za druge stranice i zajednice diljem regije da se udruže i pruže podršku onima kojima je to najpotrebnije. Zajedničkim snagama, sa ekipom iz Srebrenika postajemo simbol zajedništva i dobrote na širem području!

Navodimo još jednom da sve uplate potenciramo preko računa, lična prikupljanja ne pravdamo!

www.teretnjaci.ba & teretnjacisrebrenik

Povezane objave

KOMENTARI

ODGOVORITE

Molimo unesite Vaš komentar
Molimo Vas unesite Vaše ime

PODIJELI

ZADNJE VIJESTI